Panzi Ok Kutya Sampon Szőrzetápoló 200Ml
Panzi Ok Kutya Sampon Szőrzetápoló 200Ml
1 099 Ft

Panzi Ok Kutya Sampon Szőrzetápoló 200Ml

SZŐRZETÁPLOLÓ SAMPON

Kiválóan oldja az állat szőrzetén keletkezett szennyeződéseket.

 

CÉLÁLLAT FAJ: Kutya

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS-MÓDJA: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot finoman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződött hab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába.

 

FIGYELMEZTETÉSEK: A készítmény csak előírás szerint alkalmazható. Ha szembe jut, vagy koncentráltan a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni.

 

TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK: Szobahőmérsékleten, 25°C alatt, száraz helyen tartandó.

 

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

Kiszerelés: 200ml

Rendelhető
1 099 Ft
Egységár: 5 495 Ft/L
Részletek
SZŐRZETÁPLOLÓ SAMPON Kiválóan oldja az állat szőrzetén keletkezett szennyeződéseket. CÉLÁLLAT FAJ: Kutya ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS-MÓDJA: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot finoman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződött hab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába. FIGYELMEZTETÉSEK: A készítmény csak előírás szerint alkalmazható. Ha szembe jut, vagy koncentráltan a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni. TÁROLÁSI ELŐÍRÁSOK: Szobahőmérsékleten, 25°C alatt, száraz helyen tartandó. GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA! Kiszerelés: 200ml
Adatok
Kiszerelési egység
200ml
Várható kiszállítás
2021.10.06
Cikkszám
1060301150
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek